2015 Year Outlook

2015 YearOutlook “ – este seminarul ce si-a propus sa abordeze o noua maniera de prezentare a tradingului online publicului din Romania. Conferinta a avut ca scop deschiderea noului an financiar, privind in  retrospectiva si previzionand miscarile pietei in 2015. Evenimentul a fost gazduit de Radisson Blu Hotels & Resorts Bucuresti, in data de 23 ianuarie, avand printre invitati personalitati regale, client activi in piata de capital, dar si potentiali investitori. Prin aceasta conferinta, s-a dorit in primul rand educarea pietei online, transparenta si usurinta perceperii pietelor de capital.

Agenda evenimentului a dezbatut cateva teme de importanta majora pentru investitori, avand un caracter intuitiv. In prima parte s-a discutat despre discrepantele dintre piata de capital si alte sisteme de economisire, avantajele tranzactionarii si importanta acesteia in economia mondiala. Operatiunile de acoperire a riscurilor a constituit un alt subiect important, luand in considerare reticienta populatiei fata de conceptul “tranzactionarii online”. Nu in ultimul rand, au fost prezentate platformele moderne de tranzactionare disponibile la ora actuala in Romania, fiind principalul instrument al unei experiente reusite.

Dupa introducerea teoretica, a doua parte a evenimentului s-a axat pe aplicabilitatea informatiilor in realitatea pietelor de capital. „2014 YearReview” a conturat principalele evenimente geopolitice si impactul lor pe piata, noua ordine mondiala a pietei petrolului, cresterea economica a SUA si aprecierea dolarului american, politica monetara a SUA, finalul Quantitative Easing III. 

Dupa „radiografia”  acestor factori culminanti, „2015 YearOutlook” a trecut in agenda viitoarele evenimente majore care isi vor lasa amprenta asupra evolutiei economiei mondiale : programul de stimulare monetara inceput de Banca Centrala Europeana, scaderea ratei de crestere economica in China si cresterea ratei dobanzii pe dolarul american asteptata de FED.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu